Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Vojens

Vi klæ'r familien på i Vojens

Kom indenfor på Trekanten 1 i Vojens og shop løs i den 1600 m2 store dansk butik, som åbnede sine døre første gang i 2019 som butik nr. 22 i kæden - her byder vi på alt hvad man kan ønske sig indenfor tøj, sko og accessories. Vi står klar til at byde jer velkommen og hjælpe jer, hvad end I skal på den helt store shoppetur eller blot have et par ting til basisgarderoben.

Hos dansk i Vojens kan du finde tøj til alle medlemmer af familien, til hverdag og fest, uden at betale en formue. I vores brede udvalg af tøj til baby og børn kan du finde alt fra lækkert undertøj i merinould til smarte og varme flyverdragter, og til større børn og tweens har vi masser af moderigtigt tøj og kendte mærker. Til de voksne i familien kan du finde alt fra nattøj til festkjoler, og vi har naturligvis også et stort sortiment af basis- og mærkevaretøj i plus size. Her er der plads til alle - store som små.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi har altid dugfriske og sæsonaktuelle varer på hylderne og fører både vores egne kvalitetsbrands og kendte mærkevarer som fx. Geographical Norway, Sisters Point og Blend. Vi opdaterer vores sortiment hver eneste uge året rundt og udover de lave normalpriser, finder du også altid en række skarpe tilbud i butikken. Vores brede sortiment byder naturligvis også på sko og accessories, så du kan shoppe alt til hele familien på én gang.

Så tag familien under armen og kom ned og besøg dansk i Vojens. Her får I posen fyldt med kvalitetstøj - uden at betale for meget.