Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Tarm

Vi klæ'r familien på i Tarm

Er du også træt af at bruge alt for mange penge på tøj og sko? Men vil du stadig gerne have kvalitetsmærker og et stort udvalg? Så bør du lægge vejen forbi dansk i Tarm.

Siden 2013 har vestjyderne haft mulighed for at fylde garderoben op til lave priser hos dansk i Tarm som er butik nr. 6 i kæden, og lokalbefolkningen har taget rigtig godt imod butikken fra dag ét. Det store udvalg, et dygtigt faguddannet personale og selvfølgelig de vanvittigt lave priser er noget, som vestjyderne, og folk langvejs fra, kan forene sig med.

Hos dansk Tarm kan du gøre en usædvanlig god handel uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos dansk i Tarm modtager vi nemlig nye varer hver eneste uge - og det gælder til hele familien! Vi har et nyt og stort udvalgt til både baby, børn, tween, dame, herre og plus size.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 19:00
 • Tirsdag
  10:00 - 19:00
 • Onsdag
  10:00 - 19:00
 • Torsdag
  10:00 - 19:00
 • Fredag
  10:00 - 19:00
 • Lørdag
  10:00 - 17:00
 • Søndag
  10:00 - 17:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi mener ikke, at familien skal være nødsaget til at køre fem steder hen for at shoppe tøj og sko. Derfor går vi benhårdt efter at være stedet, hvor hele familien Danmark kan blive klædt på samtidig. Den filosofi kommer til udtryk i vores enorme varesortiment, der rummer alt fra tøj til babyer, børn og teenagere – til herre, damer og plussize. Hos dansk må du aldrig gå forgæves, og derfor er vi hele tiden opmærksomme på at tilbyde nye og lækre varer.

I sortimentet finder du en masse lækre kvalitetsmærker. Både vores egne brands som Nero, Carnét og Steenholt, men også en række stærke eksterne brands. Det giver til sammen et varieret sortiment, der er værd at gå på opdagelse i.

Så hvad venter du på? Tag hele familien med til dansk i Tarm på Centervej 5 (nordlige Tarm på vej mod Skjern) og gør en god handel. Det vil du ikke fortryde.

 

Vi glæder os til at se jer!

Velkommen til butikken