Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Sønderborg

Vi klæ'r familien på i Sønderborg

Hos os finder I alt hvad hjertet måtte begære indenfor sko, tøj og accessories til alle medlemmer af familien, uanset højde og drøjde - og naturligvis uden at betale for meget. I 2021 slog dansk dørene op for første gang i Sønderborg med butik nr. 31.

Vores hylder og stativer bugner året rundt af dugfriske sæsonvarer, modetøj og basiskollektioner, så du altid kan være med på moden.

I vores brede udvalg af baby- og børnetøj finder du alt lige fra undertøj i merinould til søde sommerkjoler og varmt termotøj, mens vi har kendte mærker og tidens nyeste trends til større børn og kræsne tweens. Til familiens voksne kan du shoppe alt lige fra strømper og nattøj til smukke bluser og jakkesæt, og hos dansk skal ingen gå forgæves - derfor har vi også et umådeligt stort sortiment af lækre styles i plus size.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Velkommen indenfor hos dansk i Sønderborg.

Vores basisvarer producerer vi selv, så vi kan være 100% sikre på, at kvaliteten er i orden, samtidig med at vi kan holde priserne nede, ligesom vi også har egne kendte mærker, som du finder til skarpe priser i butikken. Men ikke nok med det, vi fører også et stort udvalg af andre kendte mærkevarer som Noisy May, Geographical Norway, Blend og Reebok - alt sammen til nogle af markedet laveste priser.

I butikken på Grundtvigs Allé 198D i Sønderborg står vores dygtige og servicemindede personale altid klar med et smil og en hjælpende hånd, så du kan få stillet din shoppelyst og forlade butikken med posen fuld af billigt kvalitetstøj til hele familien.

Velkommen til butikken