Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Skive

Vi klæ'r familien på i Skive

Siden 2015 har de moderigtige og prisbevidste skibonitter haft mulighed for at købe mode, alle har råd til i vores butik nr. 11. dansk i Skive tilbyder et stort sortiment af billigt tøj, sko og accessories, og der er virkelig noget for enhver smag.

Idéen bag dansk er at klæde hele familien på til markedets laveste priser, og foruden de faste lave priser er der altid en række stærke tilbud, når man besøger butikken på Thorsvej 8 i Skive. 

Vi har et stort og lækkert sortiment, der tæller vores egne mærker som Nero, Carnét, Steenholt med flere. Derudover har vi nøje udvalgt en række stærke eksterne brands, som fuldender vores lækre og varierede sortiment.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Hos dansk i Skive finder du et stort udvalg inden for babytøj og børnetøj, ligesom familiens teenager også har perfekte muligheder for at finde nyt og moderigtigt tøj til garderoben. Vores store herre- og dameafdeling indeholder tøj til både hverdag og fest. Skal du bruge et par basis jeans eller gallakjoler og jakkesæt? 

Vi prioriterer højt, at du som kunde finder lige præcis det, der passer dig. Derfor står vi altid klar med en faglig kompetent rådgivning, som vi har opbygget gennem vores mange år i tøjbranchen.

Så er du på jagt efter lækkert og billigt modetøj, skal du være mere end velkommen hos dansk i Skive. Her kan du gå på opdagelse i vores 1000 m2 store butik, hvor de gode tilbud bare ligger og venter på dig.

 

Vi ses hos dansk i Skive.

Velkommen til butikken