Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Rudkøbing

Vi klæ'r familien på i Rudkøbing

Velkommen indenfor hos vores dansk butik nr. 28 med beliggenhed i Rudkøbing. 

Hvis du er på jagt efter smart modetøj, jakkesættet til den runde fødselsdag eller blot skal have opdateret basisgarderoben, så gå på opdagelse i vores brede sortiment til små og store, unge og gamle.  

Vi slog dørene op for første gang i 2021 på Nørrebro 40A, så her finder du alt lige fra varme vinterjakker til luftige sommerkjoler alt efter årstid. Hos dansk sørger vi nemlig altid for, at hylder og stativer bugner af spritnye sæsonvarer og de nyeste trends til hele familien, så selv den modebevidste teenager ikke går forgæves. 

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Hos dansk har vi et klokkeklart mål. Vi ønsker at være det foretrukne sted for hele familien at handle tøj, sko og accessories, uden at sprænge budgettet. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af alt lige fra uldundertøj til de helt små, over smarte sneakers til teenageren, til joggingtøj, festkjoler og smoking til mor og far. Hos dansk behøver I blot at stoppe ét sted, når den helt store shoppetur skal foretages. 

I dansk er der desuden plads til alle størrelser og former, og derfor har vi også et bredt sortiment af tøj til +size herrer og damer. Mange af vores egne mærker fåes både i ordinære størrelser og +size, så ingen skal forelske sig i et stykke tøj, hvor størrelsen ikke passer. 

I butikken i Rudkøbing får vi løbende varer ind fra kendte mærker som fx Hummel, Blend og Mikk-Line, men vi har også et væld af vores egne kvalitetsbrands til både børn og voksne, så der er helt sikkert også noget til din smag.

Kig ind i butikken i Rudkøbing og få posen fyldt til randen uden at bruge en formue.

Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Velkommen til butikken