Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Rødekro

Vi klæ'r familien på i Rødekro

Er det muligt at finde modetøj, som alle har råd til? Det er det hos dansk i Rødekro, som slog dørene op til den flotte butik på Brunde Øst 14 i juni 2016 som butik nr. 14 i kæden.

dansk i Rødekro er kædens næststørste butik, og med de hele 2500 m2 er der rig mulighed for at tilbyde et stort og varieret varesortiment med tøj og sko til hele familien.

Men hvem kan så finde tøj i dansk Rødekro? Det kan hele familien, og derfor kan I jo passende tage på familietur i vores dejlige butik og samtidig spare masser af penge på kvalitetstøj. Vi har både et stort udvalg inden for baby, børn, tweens, dame, herre og plus size til begge køn - og hvis tøjet ikke passer 100 %, så har vi en skrædder til rådighed!

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag
  10:00 - 18:00
 • Torsdag
  10:00 - 18:00
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi har naturligvis alt inden for herre- og dametøj – lige fra hverdagstøj til festligt tøj og knivskarpe jakkesæt. Du behøver med andre ord ikke at gå i andre butikker, når du først er trådt ind i dansk Rødekro.

Vi forhandler vores egne brands som Nero, Carnét og Steenholt suppleret med andre stærke eksterne brands. Og så sælger vi det naturligvis til ægte outlet-priser.

Har du endnu ikke besøgt dansk i Rødekro? Så har du en oplevelse til gode. Med vores placering på Brunde Øst 14 kan du ikke undgå at se vores gule facade, når du kører på Ribevej. Du skal bare dreje ind på vores parkeringsplads og forberede dig på at gøre en rigtig god handel.

Vi står altid klar med den rigtige rådgivning, så du er sikker på at finde det helt rette.

Husk:
Vores faguddannede skrædder omforandrer og reparerer alle varer, også varer der ikke er købt hos os - selvfølgelig til rigtig gode priser!

Velkommen til butikken