Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Nykøbing Mors

Vi klæ'r familien på i Nykøbing Mors

I 2012 åbnede den 5. dansk butik. Det gjorde den i Nykøbing Mors med 1200 m2 fyldt med mode, som alle har råd til.

Mangler din garderobe et frisk pust, men er du også træt af at betale overpriser for tøj og sko? Så kom forbi dansk i Nykøbing Mors, her har vi altid faste lave priser på en masse lækre kendte mærker til byens bedste priser.

I dansk Nykøbing Mors er tøjet ikke bare billigt – udvalget er også stort. Vi har således et sortiment, der klæder hele familien på. Du finder nemlig både lækre varer i kategorierne baby, børn, tweens, dame- og herretøj samt et stort udvalg i plus size. Herunder gælder også sko og undertøj! Der er med andre ord god grund til at tage hele familien med på shopping i vores dejlige butik på Nørrebro 174, hvor vores imødekommende og hjælpsomme perosnale tager imod jer.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Når du handler hos dansk i Nykøbing Mors bliver du aldrig efterladt på egen hånd. Vi prioriterer den personlige service højt, og vi er altid klar til at give dig faglig kompetent rådgivning. På den måde sikrer vi, at du finder det tøj eller de sko, som passer perfekt til dig.

Leder du efter udgåede varer og restpartier? Så er det ikke hos os, du finder det. Selvom vi sælger til ægte outlet-priser, så er der ikke støv på vores bukser, kjoler og t-shirts. Vi får således fyldt sortimentet op med dugfriske og sæsonaktuelle varer hver eneste uge.

Så hvad venter du på? Kig forbi vores dejlige butik og gør en ualmindelig god handel. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til butikken