Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Langeskov

Vi klæ'r familien på i Langeskov

Er du på udkig efter billigt tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor udvalget rummer stærke mærker og nye varer hver uge? Ja, så er der ingen undskyldning for ikke at slå et smut forbi dansk i Langeskov.

Her er der virkelig muligheder for at gøre en god handel, og vores stærke sortiment er fordelt på hylder i vores 3000 m2 store butik, der således er både dansk kædens og Fyns største tøjbutik. Det har den været siden 2019, hvor butikken slog dørene op.

Når vi siger, at udvalget er stort, så mener vi det virkelig, og vi har som erklæret mål at gøre det muligt for hele familien at handle på samme tid og sted. Vi byder således hele familien velkommen med lovning på, at I finder alt lige fra baby- og børnetøj samt til herre og damer.

Åbningstider

 • Mandag
  LUKKET - LUKKET
 • Tirsdag
  LUKKET - LUKKET
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 17:00
 • Søndag
  10:00 - 17:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi sælger mode, som alle har råd til, og det er på den måde, at vi skiller os ud fra vores konkurrenter.
Vi har et stort udvalg af basis varer, men også altid masser af topaktuelle mærkevarer. Du sparer altid fra 40-80% i forhold til normal butikspris!

Samtidig står vi altid klar med en varm modtagelse og en faglig kompetent rådgivning, så du som kunde altid føler dig tryg i vores butik.

Men i dansk Langeskov er vi andet og mere end billigt tøj og sko. Vores faguddannede skræddere reparerer og omformer alle varer. Det samme gør sig i øvrig gældende, selvom varerne ikke er købt hos os. Også her kører vi selvfølgelig med lave priser.

Med beliggenhed tæt på motorvejsafkørsel 47 Langeskov er det ingen sag at gøre en god handel - uanset hvorfra du kommer.

Butikken er ejet af Mia Svendsen, som har overtaget butikken fra sin far Benny Svendsen. Vi ses i dansk Langeskov.

Velkommen til butikken