Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos dansk og Dansk Outlet:

Medmindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Efter deltagelse i konkurrencen kan der ikke efterfølgende rettes krav mod dansk eller Dansk Outlet.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er dansk og Dansk Outlets ejendom og må ikke overgives til tredje part medmindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. dansk og Dansk Outlet forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence på såvel dansk.dk som andre medier, der anvendes til konkurrencen. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder dansk og Dansk Outlet sig retten til ikke at offentliggøre dem. Konkurrencedeltagere accepterer, at dansk og Dansk Outlet må eksponere navn og by på dansk og Dansk Outlets platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Præmier, der ikke er afhentet 4 uger efter de er vundet, forbliver dansk og Dansk Outlets ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan dansk og Dansk Outlet kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. dansk og Dansk Outlet kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i butikkerne, pr. telefon, e-mail, post etc.

dansk og Dansk Outlet kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset forum som eks. dansk.dk, aviser, i butikkerne, Facebook etc.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse i en konkurrence hos dansk og Dansk Outlet er man indforstået med konkurrencereglerne.

dansk og Dansk Outlet forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel.